Brabant Vloeren Assortiment

Balterio laminaat

Balterio

Wij maken bijzondere vloeren voor mensen die meer willen. Mensen die niet naar iets gewoons maar wel naar toegevoegde waarde op zoek zijn, en willen dat hun vloer hun persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.

Balterio net als in de natuur

Elke plank is uniek, net als in de natuur. Balterio ziet eruit als echt hout. De planken zijn amper van parket te onderscheiden. De laminaatcollectie heeft een ongeëvenaard contrast en een opvallende diepte. Alle nerven en noten zien er levensecht uit.

Ze hebben de levendige barsten en noten die u ook in echt hout terugvindt. Het zit in het DNA van Balterio om het realisme van de natuur naar een hoger niveau te tillen.

Bijzonderheden

U verwacht een vloer die lang zal meegaan, en dat is ook precies wat u krijgt: de beste prijskwaliteitsverhouding en lange garantieperiodes. Balterio vloeren zijn niet alleen sterk en stabiel, maar ook slijt-, kras en stootbestendig. En u kunt ze bovenop vloerverwarming en -koeling plaatsen.

Vloeren Laminaat balterio Laminate flooring

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie