Brabant Vloeren Assortiment

Balterio laminaat

Balterio

Wij maken bijzondere vloeren voor mensen die meer willen. Mensen die niet naar iets gewoons maar wel naar toegevoegde waarde op zoek zijn, en willen dat hun vloer hun persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Balterio net als in de natuur

Elke plank is uniek, net als in de natuur. Balterio ziet eruit als echt hout. De planken zijn amper van parket te onderscheiden. De laminaatcollectie heeft een ongeëvenaard contrast en een opvallende diepte. Alle nerven en noten zien er levensecht uit.

Ze hebben de levendige barsten en noten die u ook in echt hout terugvindt. Het zit in het DNA van Balterio om het realisme van de natuur naar een hoger niveau te tillen.

Bijzonderheden

U verwacht een vloer die lang zal meegaan, en dat is ook precies wat u krijgt: de beste prijskwaliteitsverhouding en lange garantieperiodes. Balterio vloeren zijn niet alleen sterk en stabiel, maar ook slijt-, kras en stootbestendig. En u kunt ze bovenop vloerverwarming en -koeling plaatsen.

Vloeren Laminaat balterio Laminate flooring

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 12a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 87423510

Disclaimer
Privacybeleid
Actievoorwaarden

Openingstijden

Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

 

Brabant Vloeren:

“Vele topmerken onder één dak. Vervangen van raamdecoratie en vloer zorgt voor hele nieuwe kijk op het interieur!”

© 2020 - 2022 Brabant Vloeren & Raamdecoratie