Brabant Vloeren Assortiment

Best Wool

Best Wool

Laat de natuur de inspiratie zijn voor jouw huis.  Ons ontwerpteam is continu bezig met kwaliteit, designs en kleurontwikkelingen.
Innovatief, niet alleen om innovatief te zijn, maar ook om onderscheidend te blijven. Dat lukt hen, omdat ze ontwerptalent,  ervaring en passie combineren met
technische kennis.Alleen gepassioneerde vakmensen zijn in staat continu hoogwaardige, wollen vloerbedekking te vervaardigen.

Bijzonderheden

Best Wool Carpets heeft jarenlange ervaring als ontwikkel- en productiepartner. Dat betekent dat we in opdracht van andere merken wollen tapijten en vloerkleden ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Daarbij denken we altijd mee met onze partners. We kunnen kleine runs aan en dat maakt u flexibel in de toepassing van wollen vloerkleden.

Vloeren Tapijt best wool carpets tapijt 1

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie