Brabant Raamdecoratie Assortiment

dib is dé standaard in maatwerk raamdecoratie

Dib zonwering

Wij zijn een Nederlandse producent van A-kwaliteit zonwering. Bent u op zoek naar mooie jaloezieën, plissés of dibli’s van topkwaliteit? Doe inspiratie op bij de producten van dib zonwering in onze showroom. Als interieurspecialisten helpen wij u bij het zoeken van de juiste jaloezieën te vinden voor uw interieur.

Dé standaard in maatwerk jaloezieën
Raamdecoratie is een absolute sfeermaker in huis. Met de juiste raambekleding kunt u verschillende elementen in uw interieur samenbrengen om zo de sfeer te creëren die u wilt. De uitgebreide collectie jaloezieën van dib helpt u om van uw huis echt uw thuis te maken. Of u nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een dib jaloezie die bij uw woonwensen past. Al onze jaloezieën worden op maat voor u gemaakt, zijn van A-kwaliteit en zijn verkrijgbaar bij de betere woon- en interieurspeciaalzaken.

DE DIB ZONWERING IS NOG NIET GELADEN OP DE WEBSITE, TOT DAT ZO IS, VINDT U HIER DE ZONWERING DIE BRABANT RAAMDECORATIE AANBIEDT.

Toont alle 4 resultaten

Vloeren categorie Hout Bart Beugt

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Volgt u ons al op social media?

Brabant Vloeren

Canadabaan 12a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid
Actievoorwaarden

Openingstijden

Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

 

Brabant Vloeren:

“Vele topmerken onder één dak. Vervangen van raamdecoratie en vloer zorgt voor hele nieuwe kijk op het interieur!”

© 2020 - 2022 Brabant Vloeren & Raamdecoratie