Brabant Vloeren Assortiment

Easylox

Easylox

Wij zijn baanbrekend in het maken van klantspecifieke houten visgraat vloeren. Uit onze passie voor technische oplossingen is EASYLOX® ontstaan.

Easylox

Ze zijn baanbrekend in het maken van klant specifieke houten visgraat vloeren. Uit een passie voor technische oplossingen is EASYLOX® ontstaan. Deze vloeren worden hoogwaardig geproduceerd waardoor ze gemakkelijker en sneller te leggen zijn met een nóg beter eindresultaat.

Bijzonderheden

EASYLOX® is een universele verbinding zonder linker of rechter delen. Elke plank heeft dezelfde profilering, zonder losse onderdelen! EASYLOX® is Europees gepatenteerd. Massief blijft massief, massief wordt Nova-vloer®, Nova-vloer® bijft Nova-vloer®, Herso vloeren

Vloeren Hout Easylox no lefts no rights

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie