Brabant Raamdecoratie Assortiment

Binnen zonwering, horsystemen & gordijnen BD Line

Horsystemen van Scrinsecto®

Houd insecten in stijl buiten met de horsystemen van Scrinsecto. De plissé hordeur is een van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. Bij de plissé hordeur maken we gebruik van geplisseerd horrengaas. Eén van de voordelen is dat het systeem weinig plaats inneemt. Er wordt namelijk geen onderdorpel gebruikt. Een geleidingsstrip met een hoogte van slechts 3 mm maakt het onopvallend in uw interieur. Het systeem heeft een vrije doorloop en kan op ieder gewenste stand blijven staan. Wist u dat in een geopende toestand de cassette maar 8 tot 15 cm plaats inneemt? De plissé hordeur werkt bijna geruisloos, is onderhoudsvrij en weerbestendig.

BD-Line-Scrinsecto horsystemen ventileren en insectenweren 5

Scrinsecto® Plissé hordeur

 De plissédeuren van Scrinsecto zijn standaard leverbaar in breedtes van 96, 110, 130, 160 en 190 cm breed. Indien de opening groter is kun je ervoor kiezen om meerdere systemen aan elkaar te koppelen of twee systemen tegen elkaar te laten lopen. In beide mogelijkheden wordt het bovenprofiel en de geleidingstrip onder uit één stuk op maat geleverd.

Gaas

Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas. De doorkijk is iets minder dan bij vlak gaas, maar daardoor weer meer zichtbaar om te voorkomen dat men er doorheen loopt. Standaard wordt er antraciet gaas geleverd in de plissé hordeur. Grijs gaas is optioneel mogelijk maar zonder meerprijs. Bij grijs gaas is de doorkijk iets minder en valt iets meer op

BD-Line-Scrinsecto horsystemen ventileren en insectenweren
Aluminium hordeur-open

Gekoppelde plissé hordeur

Indien de opening groter is dan 160 cm kan men er voor kiezen om meerdere plissé hordeuren aan elkaar te koppelen. Daarnaast is het ook mogelijk om twee plissé hordeuren tegen elkaar te laten lopen. In beide mogelijkheden wordt het bovenprofiel en de geleidingstrip onder, zonder meerprijs uit één stuk geleverd.

Aluminium hordeur-gesloten

Volgt u ons al op social media?

Brabant Vloeren

Canadabaan 12a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid
Actievoorwaarden

Openingstijden

Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

 

Brabant Vloeren:

“Vele topmerken onder één dak. Vervangen van raamdecoratie en vloer zorgt voor hele nieuwe kijk op het interieur!”

© 2020 - 2022 Brabant Vloeren & Raamdecoratie