Brabant Vloeren Assortiment

Krono laminaat

Krono

Krono laminaat maakt hoogwaardig laminaat van de beste materialen. Hierdoor zal uw vloer slijtvast en krasbestendig zijn. Het laminaat wordt voor maar liefst 90% gemaakt van duurzame materialen.

Krono laminaat: duurzaam en stijlvol

De vloeren van Krono staat bekend om de warme look van het laminaat. Krono heeft een unieke uitstraling en is bovendien ontzettend makkelijk in onderhoud. U heeft uiteraard de keuze uit verschillende patronen, zodat de vloer altijd moeiteloos aansluit op de rest van uw interieur.

Voordelen van Krono laminaat

Bij de aanschaf van een gloednieuwe vloer wilt u natuurlijk zeker weten dat de kwaliteit goed is. Krono laminaat maakt hoogwaardig laminaat van de beste materialen. Hierdoor zal uw vloer slijtvast en krasbestendig zijn. Het laminaat wordt voor maar liefst 90% gemaakt van duurzame materialen. Dit merk is dus een goede keuze wanneer u graag milieubewust leeft.

 

Vloeren Laminaat Krono original

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie