Brabant Vloeren Assortiment

mFLOR 

mFLOR

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

mFlor PVC Vloeren

mFLOR biedt een scala aan mogelijkheden om jouw creativiteit de vrije hand te geven. Mix & match verschillende kleuren en contrasten om zo een bijzondere en levendige ruimte creëren.

Door verschillende kleuren binnen eenzelfde dessin te gebruiken kan een je een unieke, persoonlijke vloer ontwerpen en breng je een speelse, nonchalante touch aan in jouw interieur.

Bijzonderheden

Om mFLOR vloeren correct te installeren en in aanmerking te komen voor de garantie, dienen alle mFLOR vloeren volgens de installatievoorschriften geïnstalleerd te worden.

De online installatie-instructies worden als de meest recente versie beschouwd.

.

mFLOR logo PVC vloeren mflorshop myfloorshop

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie