Brabant Vloeren Assortiment

Raftwood

Raftwood

De Raftwood Collectie bestaat uit zestien prachtige kleuren die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Hieronder treft u een overzicht van de beschikbare kleuren. 

Bijzonderheden

De Raftwood vloer is opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een circa 3,4 mm dikke toplaag welke op authentieke wijze wordt geproduceerd. Hierdoor heeft zij een prachtig robuuste en natuurlijke uitstraling. De toplagen worden bewust niet uitgesorteerd zodat van een ‘sortering’ geen sprake is. De Raftwood gaat hiermee de concurentie aan van verouderde vloeren en vloeren met een geschaafd oppervlak.
Vloeren Hout Raftwood visgraat categorie flamingo parket

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie