Brabant Vloeren Assortiment

Tarkett laminaat

Tarkett laminaat

Ze gaan tot 25 jaar mee. Enkel regelmatig onderhoud met een vochtige dweil en een aangepast schoonmaakmiddel volstaat om jarenlang te genieten van een laminaatvoer.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Tarkett zet zich in voor Doing Good. Together.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten ze zich in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. 

Bijzonderheden

Hoe lang gaat een vloer mee? Het is een belangrijke factor wanneer u op het punt staat om vloeren te kopen. De duurzaamheid van laminaatvloeren wordt bepaald door de bovenlaag. Afhankelijk van de kwaliteit en het gebruik zal deze laag na verloop van tijd afslijten.
De mogelijkheden van laminaat zijn enorm uitgebreid in allerlei dessins verkrijgbaar en je kan er werkelijk alle kanten mee uit. De houtlook is de populairste binnen het laminaatgamma en benadert die van parket, maar is dus niet helemaal dezelfde.

Vloeren PVC-vloeren Tarkett vloeren

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Volgt u ons al op social media?

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid
Actievoorwaarden

Openingstijden

Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

 

Brabant Vloeren:

“Vele topmerken onder één dak. Vervangen van raamdecoratie en vloer zorgt voor hele nieuwe kijk op het interieur!”

© 2020 - 2022 Brabant Vloeren & Raamdecoratie