Brabant Vloeren Assortiment

VICstairs 

VICstairs 

Of u nu uw open trap dicht wilt maken, of een dichte trap opknappen? Geen probleem! Ook dit pakken wij met volle overtuiging aan. Voor een drukke werkomgeving, kantoor of instelling en ook in uw woonomgeving. Dankzij de bijzondere, waterdichte toplaag zijn alle treden kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten en vlekken.

  • Antislip en kindvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Uitgebreide collectie; uniek en persoonlijk karakter
  • In één dag gereed (meestal)
  • Gratis LED verlichting; voor extra sfeer en veiligheid
Slate Wit Traprenovatie VICstairs
Smoke Stoot Traprenovatie VICstairs
Eastern Traprenovatie met Stootbord VICstairs
Bro Wit met Lampjes Traprenovatie VICstairs

VICstairs

Trapbekleding voor nieuwe trappen en traprenovatie voor oude trappen. VICstairs bv is een innovatief bedrijf met een eigenzinnige kijk op trapbekleding. Daarnaast gewoon degelijke, onderhoudsarme en veilige trapbekleding maken met onder andere PVC of LVT, geplaatst door professionals. Voor een open trap, dichte trap, houten trap, eiken trap, stalen trap,  PVC trap, laminaat trap… 

Bijzonderheden

Banner-vic stairs

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie