Brabant Vloeren Onderhoud

James onderhoud

James onderhoud 

James the finishing touch

HULP NODIG?

James heeft een aantal unieke services ontwikkeld om u te helpen in elke situatie. In samenwerking met vele fabrikanten en dankzij dagelijks onderzoek in eigen laboratorium, kan James u vrijwel altijd van advies op maat voorzien. Daadwerkelijk geteste oplossingen, daar heeft u wat aan!

Bent u op zoek naar een uniek onderhoudsadvies op maat voor tapijt en vloerkleden, passend bij uw wensen en op maat geschreven? Heeft u problemen met onderhoud of wilt u uw vinyl-, PVC-of laminaatvloer perfect onderhouden? Of wilt u weten hoe die vervelende vlek behandeld moet worden? Wij helpen u graag!

Vloeren categorie Hout Bart Beugt

Meer weten?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website of wilt u de vloeren bekijken in de showroom? Kom dan naar Nistelrode, direct aan de A50 en A59, afslag Nistelrode.

De koffie staat klaar!

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie