Over Ons

Wist je dat…
Brabant Vloeren en Raamdecoratie:

  • … tegen scherpe prijzen levert .
  • … topmerken heeft zoals Tarkett, Raftwood, Bart Beugt, COREtec, Krono, Balterio, Bonaparte, Flamingo Parkett, Desso, Parade, Sfeervol Wonen, Vinyflor en het ijzersterke en duurzame SmartStrand, allemaal onder één dak!
  • … een groot assortiment hout, pvc, tapijt, vinyl en laminaat heeft.
  • … zorgt dat de trap niet achter hoeft te blijven met de traprenovatie van MexForm en Flamingo parket Traprenovatie.
  • … zelfs afspraken maakt buiten openingstijden in de avond en op zondag?
  • … u van harte welkom heet met een goede service en (bijna) levenslange garanties.

Rob Manders

2020 is voor Rob Manders geen verloren jaar. Hij nam na ruim 30 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben, het besluit om zijn specialisme mee te nemen naar zijn eigen bedrijf. Met Brabant Vloeren heeft hij zijn doel duidelijk gesteld: “Kwaliteit leveren en zorgen voor tevreden klanten.”
De mooie showroom van ruim 350m² is professioneel ingericht met grote vloervlakken met verschillende materiaalvoorbeelden. De hedendaagse, trendy aardekleuren sieren de muren en de ‘finishing touch’ kwam van Manders Woonidee  (zijn broer Theodoor) met prachtige meubelen die eveneens te koop zijn.
Een prachtig resultaat waar Rob mee laat zien dat wanneer de basis – vloer en raamdecoratie – goed is, dit een enorm verschil maakt voor een sfeervolle leef-, werk- en speelruimte.

Volgt u ons al op social media?

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Onze normale openingstijden zoals hieronder, zijn aangepast naar de corona-maatregelen. Voor vragen, advies en/of vrijblijvend huisbezoek bel 0412-745072. 

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie