Brabant Vloeren Assortiment

Vinyl

Vinyl vloeren

Het fijnste bij Brabant Vloeren is dat u alles onder een dak heeft. Gaat uw voorkeur voor de huiskamer en de keuken uit naar een mooie visgraat Raftwood houten vloer, maar in de aangrenzende speel,- studeer- of werkkamer mag een eenvoudige vloerbedekking? Dan bent u ook voor vinyl bij ons op het goede adres en is er voor iedere kamer een optie. Vinyl is eenvoudig omdat het makkelijk schoon te maken is en er zijn eenvoudigweg enorm veel designs, afwerkingen en kleuren.

Compleet assortiment

Alle vinyl is te combineren met vloerverwarming én isoleren goed. Ze zijn waterbestendig en goed schoon te maken, het is naadloos op egale vloer te leggen. De vele dessins, kleuren en voor vele budgets zijn hebben zij een hout, tegel en betonlook of fantasylook. 

Vloeren vinyl Forbo Novilon

Forbo novilon

Vloeren Vinyl Sfeervol Wonen

Sfeervol wonen

Vloeren Vinyl Vinyflor nederland

Vinyflor

Logo vt wonen midden

Vtwonen

Meer informatie nodig?

Kunt u een gewenste vloer niet vinden op de website, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden via 0412-745072 of ga naar het contactformulier:

.

DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Een afspraak maken voor in de avonduren?
U kunt ons telefonisch bereiken tijdens de openingstijden via 0412- 745072.

Brabant Vloeren

Canadabaan 7a
5388 RT Nistelrode

0412-745072
info@brabantvloeren.nl
Kvk nr. 57607516

Disclaimer
Privacybeleid

Openingstijden

Rob Manders van Brabant Vloeren:

“Ik heb mijn droom verwezenlijkt met de opening van mijn mooie showroom, waarin ik mensen advies geef over een belangrijke aankoop in hun leven; een mooie vloer en bijpassende raamdecoratie!”

© 2020 - Brabant Vloeren & Raamdecoratie